Booming events

Zin in een feestje? Maar geen zin om het te organiseren? Laat dat maar aan BiBi’s over. We zitten vol leuke ideeën en beschikken over een gezonde dosis organisatietalent. Niets is ons te gek. Van borrel tot gender-reveal party. Wij helpen je graag om alle bijzondere momenten in het leven te vieren. Om er een onvergetelijk feest van te maken. 

Boek nu een uniek BiBi’s Event

Wat leuk. Je hebt iets te vieren en wilt dat graag door BiBi’s Events laten organiseren. Hieronder lees je precies wat we doen. Voor we aan de slag gaan met jouw event nodigen we je uit voor een drankje. Gezellig natuurlijk, maar ook belangrijk. We willen namelijk precies weten wat jouw wensen zijn en hoe wij kunnen helpen.

Bachelor & Bachelorette

Een onvergetelijk vrijgezellenfeest afgestemd op jullie wensen. Man of vrouw? Dag of weekend? BiBi’s maakt er iets tofs van.

Baby’s & Borrels

De babyshower, gender-reveal party en babyborrel zijn ook in Nederland steeds populairder. BiBi’s helpt je bijzondere momenten te vieren.

Birthday Bashes

Of je nou 16, 21 of 50 wordt. Elke mijlpaal moet gevierd worden. En hoe? Van sweet sixteen tot 50’s feest. BiBi’s maakt jouw verjaardag onvergetelijk.

Borrels & Bites

Omdat kleine feestjes ook een goede organisatie verdienen. Een borrel, surprise party of jubileum. BiBi’s regelt het voor je.