Business & Borrel

Een evenement organiseren is waardevol voor de klantenbinding, medewerkerstevredenheid en merkbekendheid. Bovendien is het leuk om hoogtepunten te vieren. Samen proosten op de goede resultaten of een nieuw pand openen. Er zijn genoeg redenen voor een bedrijfsevent. Maar waar haalt u de tijd en energie vandaan om het te organiseren? BiBi’s Events regelt uw event tot in het kleinste detail en zorgt voor een totaalbeleving bij uw gasten.

Boek nu: BiBi's Business Event

Stap 1 - 
kennismaken

Onze samenwerking start met een kennismaking. Wat vindt u belangrijk? Wat zijn uw wensen?

Graag brainstormen wij samen met u over de invulling van uw bedrijfsevent. Op basis hiervan ontvangt u een programmavoorstel, tijdsplanning en prijsindicatie.  

Stap 2 - draaiboek en organisatie

Na uw akkoord gaan wij van start met de organisatie. BiBi’s werkt uitsluitend samen met betrouwbare leveranciers die garant staan voor kwaliteit. Uiterlijk één maand voor het evenement ontvangt u een gedetailleerd draaiboek.

Stap 3 -
uw business event

Op de dag zelf is BiBi’s Events aanwezig. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd en goed verloopt. Van de locatie en catering tot aan het ontvangst van de gasten. Met een gerust hart kunt u genieten en uw gasten de aandacht geven die ze verdienen.

Stap 4 -
evaluatie

Omdat we graag leren van alles wat we organiseren vragen we u een korte evaluatie te geven.